Disclaimer

Voor alle activiteiten van Amurah in het kader van haar praktijk geldt de persoonlijke verantwoordelijkheid van de cliënt voor zijn eigen persoonlijke en fysieke welzijn.


Amurah is niet bevoegd medische diagnoses te stellen. Dit betekent dat zij jou altijd adviseert contact op te nemen met je huisarts of specialist om fysieke en/of emotionele klachten kenbaar te maken en via de reguliere gezondheidszorg te laten onderzoeken. De cliënt is zelf verantwoordelijk voor het voortzetten van de medische behandeling/zorg of medicatie.


-Cliënt is zich ervan bewust dat innerlijke groei of het opruimen van blokkades vaak een proces is, wat zich in de meeste gevallen niet in 1x oplost.
-Veel (manuele) technieken en methodes die Jeannette Rijs toepast vallen onder de complementaire zorg. De ervaringen en effecten kunnen krachtig en effectief zijn, maar kan geen belofte of garantie geven over de uitkomsten of resultaten van de sessies.

Cliënt is op de hoogte dat Amurah geen enkele aansprakelijkheid draagt voor het persoonlijk welzijn / gezondheid van de cliënt.

Aanmelden

* indicates required

Intuit Mailchimp