Dit ben ik

Toen ik in een meditatie werd geroepen door de spirits bleef de naam “Amurah” zich herhalen. De tranen rolden over mijn wangen. Ik herinnerde mijn oorsprong die zoveel groter is dan het aardse ikje.

Tijdens mijn werk stem ik me af op het grotere veld, waardoor ik jou op een hele mooie manier kan begeleiden of kan masseren vanuit verbinding.

 

Om op dit punt in mijn leven te staan heb ik diep moeten gaan. 

Ik kom van een plek waarin het normaal was te dissociëren. Ik was constant aan het overleven. Elke keer werd ik overspoeld door alle prikkels en verwachtingen van buitenaf. Twintig jaar van therapeuten bezoeken, zelfonderzoek, zelfacceptatie en ontwikkeling hebben me uiteindelijk geleid naar mijn huidige bestaan. En wat ben ik blij dat ik al deze ervaringen heb opgedaan, zelfs de moeilijke periodes. Of misschien wel juist de moeilijke periodes.

Door de jaren heen heb ik geleerd om terug te komen bij mezelf. Lief te zijn voor mezelf en te kiezen wat goed is voor mij. Bij elke stap die ik zette voelde ik me gelukkiger, sterker en vrijer. Ik ging aan het roer staan van mijn eigen leven en dat leidde me naar geluk. Dat is wat ik jou ook zó gun.

Ik voel me ontzettend dankbaar dat ik op dit punt in mijn leven sta. Dat ik dit werk mag doen maakt me nederig. Dat mensen mij vertrouwen en zichzelf durven te openen, raakt me diep. 

Laat je meenemen onder mijn veilige vleugels en ik zal je leren om naar de fluisteringen van je hart te luisteren.

 

Aanmelden

* indicates required

Intuit Mailchimp