Dit ben ik

Toen ik in een meditatie werd geroepen door de spirits bleef de naam “Amurah” zich herhalen. Het voelde alsof er een oud deel van mij werd aangesproken. De tranen rolden over mijn wangen. Ik herinnerde mij mijn oorspronkelijke blauwdruk.

Ik voel me ontzettend dankbaar dat ik op dit punt in mijn leven sta. Dat ik dit werk mag doen maakt me nederig. Dat mensen mij vertrouwen en zichzelf durven te openen, raakt me diep.  Maar ik heb me weleens anders gevoeld..

Ik kom van een plek waarin het normaal was te dissociëren. Ik was constant aan het overleven, zelf mijn leven sturen leek onmogelijk. Elke keer werd ik overspoeld door alle prikkels en verwachtingen van buitenaf. Twintig jaar van therapeuten bezoeken, zelfonderzoek, acceptatie en ontwikkeling hebben me uiteindelijk hier geleid. En wat ben ik blij dat ik al deze ervaringen heb opgedaan, zelfs de moeilijke periodes. Of misschien wel juist de moeilijke periodes.

Door de jaren heen heb ik geleerd om terug te komen bij mezelf. Lief te zijn voor mezelf en te kiezen wat goed is voor mij. Bij elke stap die ik zette voelde ik me gelukkiger, sterker en vrijer. Ik ging aan het roer staan van mijn eigen leven en dat leidde me naar geluk. Dat is wat ik jou ook zó gun.

Dus schaam je niet voor je ‘struggles’.. we hebben ze allemaal.

Laat me je meenemen onder mijn vleugels en ik zal je leren om naar de fluisteringen van je ziel te luisteren.

Het is geen ‘quick fix’ maar een proces. En dat proces hoef je niet alleen te doen. Ik ga jou helpen om jouw weg te vinden, de weg waar jij zo naar verlangt.

De manier waarop ik dat doe is heel prettig en effectief. Lees hier meer over de sessies die ik geef.

Aanmelden

* indicates required

Intuit Mailchimp