Ceremonies & Events

FREE SPIRIT FESTIVAL 8 & 9 JUNI WORKUM

 

Op 8 & 9 juni geef ik Self Love Ceremonies waarbij we samen de diepte van ons mooie zelf induiken. Dat je je gevoed, geliefd en krachtig mag voelen na ons samenzijn.

Ook geef ik massage workshops waar ik je handmassages leer geven. Niet alleen geven, maar ook ontvangen. Het beloofd een heerlijke, ontspannen workshop te worden waar niet alleen jij blij van wordt, maar wellicht ook jouw moeder, oma, vriendin of partner.

Ik zal binnenkort op mijn Instagram account een planning, inschrijflijst en winactie met jullie delen. Dus wil je als eerste op de hoogte zijn, volg me dan op Instagram.

 

MASSAGE TRAININGEN

 

Introductie leren masseren: Hierbij leer ik je alles wat je moet weten om een heerlijke massage te kunnen geven. Ik leer de technieken, contra-indicaties, do’s and don’ts, een volledige rugmassage en hoe je kan geven vanuit een goede basis. Inclusief naslagwerk en lunch 147,- euro. 

Vervolg training: Hier komen we nog een dag samen om te herhalen, te oefenen, vragen te stellen en onze grepen uit te breiden. Deze dag vraagt om een investering van 147,- euro

Wil je liever een prive training, zodat jij zelf kan bepalen wat je wilt leren, dan kan dat voor 497,- euro inclusief lunch en naslagwerk. Zonder naslagwerk en lunch nog 347,- euro.

 

BIRTHDAY CEREMONIES

 

Ben je bijna jarig en verlang je ernaar om je verjaardag op een bijzondere manier te vieren? Wil jij jezelf helemaal onderdompelen in alle liefde die er voor jou beschikbaar is? Gun jij jezelf om te mogen ontvangen, ontspannen en plezier te hebben op een manier die past bij jou?

Voel je vrij om contact met me op te nemen, zodat we kunnen kijken of ik je dit kan bieden. Denk aan meditatie, dansen, cadeaus vanuit het hart, gezamelijke oefeningen etc.

De kosten hiervan hangen een beetje af van de locaties en wensen, maar reken op ongeveer 247,- euro voor een ceremonie van ongeveer 3 uur.

 

WIL JE ME INHUREN ALS MASSEUR, HEALER OF SPACEHOLDER VOOR OP EEN RETREAT, LET’S TALK!

 

ONE DAY RETREAT “REMEMBER”

Een thuiskomen in jouw wijze hart. Liefdevol ademwerk, een soundjourney, prachtige hart gedragen oefeningen en een heerlijke lunch.

 

 BEGELEIDING JONG VOLWASSENEN HSP OF PARANORMAAL

Deze dag is om ze richting te geven hoe je het beste door het leven kunt navigeren als je zo gevoelig bent.

Alle tips & trics komen deze voorbij.  Binnenkort start ik ze weer op, stuur me even een berichtje als je interesse hebt.

WIL JE EEN CEREMONIE MET EEN GROEPJE VRIENDINNEN OF COLLEGA’S ORGANISEREN, laat het me weten. Dan kijken we samen of we iets moois kunnen verzinnen n.a.v. jullie wensen.

Aanmelden

* indicates required

Intuit Mailchimp