Massages

Mijn massages zijn anders dan de reguliere ontspanningsmassages. Na 20 jaar ervaring weet ik technisch gezien heel goed hoe ik moet masseren, maar ik masseer met meer dan alleen mijn hoofd en handen. Mijn hart wijst me de weg en dat voel je.

Ik masseer je spieren en voed je ziel. Ontspannen en voldaan ga je weer op weg naar huis.

Er zijn meerdere massages mogelijk, namelijk:

Ontspanningsmassage. Deze massage ontspant je op elk niveau, fysiek, mentaal en op een energetisch niveau.

Lomi Lomi massage. Deze Hawaiiaanse massage is de meest helende en koesterende massagevorm die ik ken. In de massage kom ik in alle opzichten dichtbij.  Ga bij jezelf na of je dat wel prettig vindt. Als je de massage helemaal kunt ontvangen is het écht hemels! Een bad van liefde, zachtheid en koestering.

Hieronder een stukje van een Lomi Lomi massage. Dit is inmiddels 4 jaar geleden en werkte toen nog in een andere praktijk. 

Aanmelden

* indicates required

Intuit Mailchimp