Transformatie Traject

In dit traject gaan we ‘diep ziel duiken’. We gaan samen opzoek naar jouw patronen en overtuigingen. We gaan luisteren naar wat je lichaam te vertellen heeft.  We gaan door middel van krachtige helende technieken jou openen, zodat jij steeds meer jezelf kan ervaren zoals je werkelijk bent. Daarmee kan je steeds meer een leven leven wat je tot in je kern vervuld. 

De kracht van dit Transformatie Traject zit in het kunnen meebewegen met jouw behoeftes. Ook is het zo als je langere tijd samen deelt je in jouw proces blijft, waardoor je veel grotere stappen kunt maken.  Juist door een langere tijd de diepte in gaan, creëer je de ruimte voor jezelf om daadwerkelijk dingen te veranderen of te helen. Ik beloof je dat dit traject je dichterbij jezelf brengt.

Dit is wat het je oplevert;

Ontspanning

Bewustwording

Liefde

Compassie

Vertrouwen

Verbinding met jezelf

Rust

Stroming van jouw energie

Sterker voor jezelf kunnen staan.

En met dat alles…. Heling

Dat klinkt allemaal fijn hè? Mijn ervaring is dat juist in deze zachtheid ontzettend veel kracht schuilt. Heling zit in bewustwording en het toelaten, voelen en ervaren van gevoelens. Dat betekent niet dat het altijd ‘rainbows and unicorns’ zijn. Soms is het ook rauw en pijnlijk. De kunst is je daar door heen te bewegen. En daar wil ik je bij ondersteunen, gewoon omdat dat mijn ‘superpower’ is.

Dit is wat we gaan doen;

We hebben een online intake om samen te kijken naar wat je wilt bereiken.

Drie of zes ‘live’ sessies waarin we de diepte in duiken. Denk hierbij aan meditatie, ademwerk, Lomi Lomi, het ervaren van emoties, inzichten in wat ik waarneem ik jouw lichaam, reiki, rituelen enz. Precies dat wat nodig is zal ontstaan. Zo zal ook elke sessie anders zijn.

Het is een helende verdiepingsreis naar jezelf. En uiteindelijk is dat waar de magie van het leven ligt. Dat is waar we allemaal zo naar verlangen. Het zit niet in de buitenwereld, het hele universum zit in jou.

Deze reis is voor jou als je een grote ‘JA’ voelt. Bij een twijfel mag je me altijd even bellen of mailen om te overleggen. Ik wil dat jij hier alléén instapt met een ‘JA’, anders is het wellicht niet het moment òf ben ik niet de juiste persoon voor jou. En weet je, dat is allemaal goed. Laten we elkaar niet belasten met iets wat niet past. Laten we elkaar juist ‘upliften’, want alleen dan kan je eruit halen wat je nodig hebt.

Het aantal aanmeldingen is wel beperkt, omdat ik écht mijn energie wil waarborgen voor degene die het traject ingaan

Aanmelden

* indicates required

Intuit Mailchimp