praktijkruimte huren

Alle spiritueel werkers, alternatief genezers, coaches en schoonheidsspecialisten opgelet!

Ik verhuur mijn ruimte voor het grotere publiek.

Ik geloof ontzettend in een mooie en nieuwe wereld. Een wereld waarin we meer gaan samenwerken. Een wereld waar de spiritueel leiders, storytellers, zieners en alle mooie gevoelige wezens meer een plek krijgen. En omdat ik niet vijf dagen van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat aanwezig ben, betekent dat dat mijn ruimte ook af en toe leeg staat. Dat is prima, maar hoe fijn zou het zijn als we de ruimte kunnen verhuren aan andere prachtige wezens met een mooi hart?

De ruimte die ik aanbied voor verhuur is een ruimte in een kelder van ongeveer 45m2. Doordat het zich onder de grond bevindt, voelt het direct als een fijne, geborgen plek. Een plek waar menig mondje is opengevallen.
De ruimte is met heel veel liefde ontstaan. Een prachtige plek om de groei van jouw praktijk te stimuleren.

Dit is aanwezig:
– Elektrische behandeltafel die zowel kan zitten als liggen.
– Een loupelamp
– Een hot cabin
– Een tafel voor gesprekken
– Tien meditatiekussentjes
– Zeven matrasjes
– Thee/ water
– Gebruik van kaarsjes
– Gebruik van speakertje

Het is mogelijk zowel de behandeltafel als de tafel voor gesprekken uit de ruimte te verwijderen waardoor er veel ruimte is voor ligplekken voor eventueel groepswerk.

Ik nodig je uit contact met me op te nemen en de mogelijkheid voor het verhuren te bespreken. Zo kunnen we samen kijken of dit een echte match is voor ons beide.

Bij voorkeur verhuur ik de ruimte vijf dagen in de week van 14.00 tot 18.00 voor een bedrag van 35 euro per dag excl. btw.

De tarieven voor een doordeweekse avond van 18.30 tot 21.30 zijn 35 euro excl. btw.

Bij serieuze interesse stuur mij even een mailtje naar info@amurah.nl. Dan kunnen we even kennis maken en zal ik je ook de algemene voorwaarden doorsturen.

Aanmelden

* indicates required

Intuit Mailchimp